IPOH.com.my Photo Gallery BIZ Net My Classifieds Property Maps Car Mart Hotjobs2u.com

Google
Web ipoh.com.my

Hot JobsMy ClassifiedsBidValley AuctionsIpoh DatingAutomobileIT NewsPerak WatchReal Estate
Go Back   Ipoh Community Forums > World Events > Economy & Finance
User Name
Password
FAQ Googlemap ME Vb Music Members List Calendar vBRadio Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old Yesterday, 11:50 AM
zifu90 zifu90 is offline
Junior Member
Banana
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19
zifu90 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by RomieTan007
nak buat loan g bank jelah. ada je bank yg kasi walaupun komitmen tinggi. Kena sediakan bukti dokumen yg kita mampu nak byr hutang tiap bulan


Tak pasti la pasal benda ni, wlupun bank lepas tapi agak susah klu komitmen tggi, ambik masa jugak. Mcm aku blacklist tak lepas langsung.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old Yesterday, 11:54 AM
zifu90 zifu90 is offline
Junior Member
Banana
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19
zifu90 is on a distinguished road
Default

Boleh refer website yayasan perlis ni https://yyp.com.my/
Lagi senang nak chat lalu fb https://www.facebook.com/PortalRasmiYYP/
Reply With Quote
  #13  
Old Yesterday, 04:25 PM
RomieTan007 RomieTan007 is offline
Junior Member
Banana
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 15
RomieTan007 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by zifu90
Aku blacklist jugak, lepas je, tapi diorg ada penilaian kredit tu.

tak caya lah company yg bg loan dkt org yg kena blacklist ummm
Reply With Quote
  #14  
Old Yesterday, 04:27 PM
RomieTan007 RomieTan007 is offline
Junior Member
Banana
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 15
RomieTan007 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by zifu90
Tak pasti la pasal benda ni, wlupun bank lepas tapi agak susah klu komitmen tggi, ambik masa jugak. Mcm aku blacklist tak lepas langsung.

Kalau bank jgn harap nak lepas kalau blacklist. Mmg dia tak caya langsung wei. Org yg blacklist ni ada masalah kewangan. So nanti dia bawa masalah pula dgn bank haha so better diorang reject terus
Reply With Quote
  #15  
Old Yesterday, 04:27 PM
RomieTan007 RomieTan007 is offline
Junior Member
Banana
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 15
RomieTan007 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by zifu90
Boleh refer website yayasan perlis ni https://yyp.com.my/
Lagi senang nak chat lalu fb https://www.facebook.com/PortalRasmiYYP/

Nama yayasan Perlis? So company ni based dkt perlis ke?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:09 PM.


Powered by vBulletin Version 3.5.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
vB Ad Management by =RedTyger=
Copyright Ipoh-Online Sdn. Bhd. (411730-W) 2006