IPOH.com.my Photo Gallery BIZ Net My Classifieds Property Maps Car Mart Hotjobs2u.com

Google
Web ipoh.com.my

Hot JobsMy ClassifiedsBidValley AuctionsIpoh DatingAutomobileIT NewsPerak WatchReal Estate
Go Back   Ipoh Community Forums > Search Forums
User Name
Password
FAQ Googlemap ME Vb Music Members List Calendar vBRadio Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.33 seconds.
Search: Posts Made By: wiseguys9999
Forum: Economy & Finance 30-12-2019, 10:01 AM
Replies: 24
Views: 187
Posted By wiseguys9999
Ikut suka nak pinjam mana, cuma rekomen yyp ni...

Ikut suka nak pinjam mana, cuma rekomen yyp ni sbb ok dgn loan diorg , n klu interest kedai tinggi baik pki loan yyp.:D
Forum: Economy & Finance 30-12-2019, 09:59 AM
Replies: 24
Views: 187
Posted By wiseguys9999
Terdesak ke tak terdesak ke boleh pinjam kat...

Terdesak ke tak terdesak ke boleh pinjam kat diorg. Yayasan ada credit scoring jugak dia bukan main bagi je, dia tgk jugak mampu byr ke tak klu kita pinjam.
Forum: Economy & Finance 30-12-2019, 09:57 AM
Replies: 24
Views: 187
Posted By wiseguys9999
Klu bank tu syariah loan profit rate dia tak...

Klu bank tu syariah loan profit rate dia tak berubah la.. sbb ade bank yg offer dua2 loan conventional loan n syariah loan so kita boleh pilih nk pki yg mana, tapi lagi elok amik syariah loan.
Forum: Economy & Finance 30-12-2019, 09:55 AM
Replies: 24
Views: 187
Posted By wiseguys9999
Ye, kawan aku yg blacklist semua amik loan kat...

Ye, kawan aku yg blacklist semua amik loan kat diorg ni je, aku pun dapat tau daripd diorg. Loan dia utk yg kerja gomen n badan berkanun je.
Forum: Economy & Finance 27-12-2019, 04:08 PM
Replies: 24
Views: 187
Posted By wiseguys9999
Kalau ada boleh sare jugak, tapi sbb aku dah...

Kalau ada boleh sare jugak, tapi sbb aku dah pernah guna yyp ni aku lagi percaya kat diorg:V:.
Forum: Economy & Finance 27-12-2019, 04:07 PM
Replies: 24
Views: 187
Posted By wiseguys9999
Lebih senang daripada loan lain, contoh gaji 1.5k...

Lebih senang daripada loan lain, contoh gaji 1.5k pun dah boleh apply. Even commitment tggi pun dia akan pertimbangkan.
Forum: Economy & Finance 27-12-2019, 04:05 PM
Replies: 24
Views: 187
Posted By wiseguys9999
Ye, fixed profile maksudnya profit rate sama...

Ye, fixed profile maksudnya profit rate sama sepanjang tempoh pinjaman ikut pada persetujuan.
Forum: Economy & Finance 27-12-2019, 04:04 PM
Replies: 24
Views: 187
Posted By wiseguys9999
Ko boleh refer kat website dia, kat situ ade...

Ko boleh refer kat website dia, kat situ ade marketing representative list, call diorg utk buat appointment. Tak pun just isi je onlne form kat website dia. https://yyp.com.my/
Forum: Economy & Finance 27-12-2019, 04:03 PM
Replies: 24
Views: 187
Posted By wiseguys9999
6.5 - 9.99%, ikut pada peminjam punya credit...

6.5 - 9.99%, ikut pada peminjam punya credit score and financial profile, tapi biasa company akan bagi rendah punya.
Forum: Economy & Finance 26-12-2019, 10:22 AM
Replies: 24
Views: 187
Posted By wiseguys9999
Betul, klu sikit boleh lagi, tapi klu beza byk...

Betul, klu sikit boleh lagi, tapi klu beza byk better cari loan lain, n klu boleh cari yg syariah compliant sbb fixed profit rate.
Forum: Economy & Finance 26-12-2019, 10:21 AM
Replies: 24
Views: 187
Posted By wiseguys9999
Aeon mmg tak dinafikan antara loan yg tinggi...

Aeon mmg tak dinafikan antara loan yg tinggi interest dia, sampai 18% per year, yayasan baru 6.5% - 9.99%
Forum: Economy & Finance 26-12-2019, 10:19 AM
Replies: 24
Views: 187
Posted By wiseguys9999
Klu pinjaman kedai interest tinggi baik cari loan...

Klu pinjaman kedai interest tinggi baik cari loan luar utk byr motor. Sekarang byk loan profit rendah mcm yyp
Forum: General Discussion 18-02-2016, 05:18 PM
Replies: 27
Views: 4,999
Posted By wiseguys9999
didnt encounter any terrible issue so far.. the...

didnt encounter any terrible issue so far.. the line will disable or disconnect sometimes honestly
btw, how to finish such many of the internet data? i believe that there are not many heavy user out...
Forum: General Discussion 16-02-2016, 01:00 PM
Replies: 27
Views: 4,999
Posted By wiseguys9999
I'm using Umobile p70 it has 7GB but only cost...

I'm using Umobile p70
it has 7GB but only cost RM70 per month
so far i'm still satisfied with it
Forum: Drama, Dance & Concert 03-06-2013, 08:09 PM
Replies: 6
Views: 1,610
Posted By wiseguys9999
I'm his big big fans here!!!!He is a Korean!!!He...

I'm his big big fans here!!!!He is a Korean!!!He is the most famous in the world now, even more than Big Bang....I sure u all guys now the famed choreographers Travis Payne and Stacy Walker, right???...
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 05:38 AM.


Powered by vBulletin Version 3.5.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
vB Ad Management by =RedTyger=
Copyright Ipoh-Online Sdn. Bhd. (411730-W) 2006